Termeni si conditii

Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile de utilizare ale acestui website, prezentate mai jos.

Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune Termenilor și condițiilor, și implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la acestea și reprezintă contractul dintre părți.

Acest website este proprietatea When Why Where SRL.

theartplace.ro poate colecta datele dumneavoastra cu caracter personal, dar numai cu acordul dumneavoastra, in formularele in care confirmati acordul cu Termenii si Conditiile si Politica de Confidentialitate, oferit printr-o actiune specifica, care are semnificatia unui consimtamant neechivoc si anume bifarea casutei ” Sunt de acord cu Termenii si Conditiile”. Bifand casuta, Utilizatorul site-ului isi da acordul, in mod expres, sa respecte toate clauzele prezentate in Termeni si Conditii. Totodata, utilizatorul ia la cunostinta conditiile de prelucrare a datelor personale conform Politicii de Confidentialitate.

Analize și statistici privind funcționarea site-ului theartplace.ro:

Putem folosi datele cu caracter personal pe care ni le furnizati sau pe care le colectam în contextul utilizării serviciilor pentru scopul efectuării unor analize și statistici, inclusiv a modului în care funcționează site-ul. Temeiul juridic pentru o astfel de prelucrare este: art. 6(1)(f) GDPR – interes legitim. Analizele și statisticile pe care le facem ne ajuta să înțelegem mai bine cum am putea să îmbunătățim serviciile noastre sau funcționalitățile site-ului nostru.