Vrei sa inchiriezi studioul nostru?

 

Un loc perfect pentru proiectele tale, indiferent că vorbim despre un shooting newborn, lifestyle, lookbook, editoriale, ședințe fotografii de produs sau ședințe foto tematice precum Crăciun, Paște, Valentine’s Day. Suntem un studio foto de închiriat ce îți pune la dispoziție un spațiu versatil, setup-uri, props-uri și echipamentele necesare pentru ca tu să realizezi ședințe foto profesionale, cu rezultate excepționale.

Dacă îți dorești să faci o ședință foto la The Art Place, suntem la un click distanță. Ne poți lăsa un mesaj în formularul de mai jos sau ne poți contacta prin următoarele metode:

Lasă-ne mesajul tău în formular și te vom contacta în cel mai scurt timp pentru a discuta toate detaliile legate de proiectul tău. Vom stabili totul împreună, în funcție de nevoile tale, setup-ul, props-urile si echipamentele pe care să ți le punem la dispoziție. Te așteptăm la noi să te convingi că studioul foto îndeplinește toate cerințele oricărui client, Atât din punct de vedere al amenajării, cât și a echipamentelor puse la dispoziție. 

Contacteaza-ne acum!

Pentru a lua legătura mai ușor cu noi, ne poți contacta telefonic sau prin email pentru a discuta mai multe detalii cu privire la închirierea studioului foto The Art Place. De asemenea, te așteptăm și pe social media (Facebook și Instagram) să descoperi proiectele care au prins contur în studioul foto și părerile clienților care ne-au trecut pragul. Aici poți descoperi proiecte atât din domeniul e-commerce-ului (realizarea fotografiilor de produs, atât cu prduse, cât și împreună cu un model), lookbooks, ședințe foto Crăciun, cât și clienți care au apelat la noi pentru realizarea podcasturilor, interviurilor sau filmări. De aceea spunem că este un studio foto versatil, ce poate fi utilizat în diferite moduri, în funcție de proiectele tale.

Fotografiile vorbesc de la sine, nu mai sunt necesare cuvintele. 🙂 

Telefon

+40743233933

Instagram

@theartplace.ro

Facebook

@theartplace.ro