Studio foto Bucuresti

         Vă punem la dispoziție un spațiu versatil, echipamente, setup-uri și props-uri diverse pentru diferite tipuri de shooting-uri. În plus, spațiul este perfect pentru workshop-uri și seminarii. 

          În funcție de necesitățile voastre, spațiul poate fi adaptat pentru: fotografii de produs, fotografii pentru magazine online, fotografii portret, fotografii lifestyle și fashion, look books, ședință foto newborn, ședință foto logodnă. În plus, spațiul poate fi utilizat și pentru podcasturi, filmarea unor videoclipuri sau emisiuni.

         Indiferent de perioada anului, noi venim cu propuneri de props-uri care să vă lase loc de imaginație, oferindu-vă posibilitatea să vă lăsați creativitatea să se exprime în voie. Cele mai căutate setup-uri sunt cele pentru ședințele foto Crăciun, ședințele foto Valentine’s Day și ședințele foto nou născuți.

         Locația este una ușor accesibilă, atât pentru cei care locuiesc în București sau împrejurimi, dar și pentru cei care își doresc un studio foto “altfel” și își doresc să vină din alte orașe. Suntem aproape de aeroport. 🙂 

 

 

Ce va putem oferi?

         În primul rând vă punem la dispoziție un spațiu versatil, pe care îl putem adapta în funcție de nevoile voastre. The Art Place este un studio foto de închiriat cu un setup prestabilit și props-uri diverse, care poate fi reorganizat așa cum vă doriți. Avem spațiu amenajat special pentru machiaj, fitting room și aer condiționat.

Dimensiuni studio: 6 m lățime x 12 m lungime x 6 m înălțime;

Dimensiuni chicinetă: 3m lățime x 4 m lungime;

*Chicineta dispune de expressor de cafea și frigider.

Astfel dispui de tot ce ai nevoie într-un singur loc. Tu trebuie să vii doar cu ideile și imaginația și să le pui în aplicare pentru a avea parte de cele mai bune rezultate pentru proiectele tale. 

Locatie accesibila

Ne găsești în Otopeni, pe Calea Bucureștilor 21-25.

Echipamente

Îți punem la dispoziție echipamente de ultimă generație.

Spatiu versatil

În funcție de dorintețe tale, spațiu poate fi adaptat.