Studio & Props

Descoperă studioul foto The Art Place, un spațiu elegant, luminos, potrivit pentru orice tip de fotografie.  Vă punem la dispoziție un spațiu versatil, adaptabil pe orice nevoie. Mai jos poți descoperi setup-urile și props-urile pe care noi vi le propunem pentru ședințele foto. Acestea sunt potrivite atât pentru ședințe foto newborn, lookbook, dar și pentru fotografii e-commerce, doar pe produs, dar și produs cu model. Dispunem de echipamente potrivite pentru necesitățile voastre. Dispunem de un spațiu special amenajat pentru pregătirea modelelor. Spațiul cozy va face pe oricine să se simtă ca acasă, în largul lor, astfel se vor simți confortabil în fața aparatului foto.

Obiectele de decor, materialele și culorile sunt atent alese pentru a realiza un spațiu elegant, în tendințe și în același timp confortabil, care să ofere sentimentul de “acasă”. Contrastele se atrag .. sau ne atrag. Poți observa asta în setup-urile pe care ți le punem la dispoziție pentru ședințe foto. Studioul poate fi un loc perfect și pentru creatorii de conținut, care doresc să realizeze podcasturi ori video pentru Youtube sau rețelele sociale.

studio-decor2
Setup Prestabilit Studio Foto
lumini-studio-foto
Studio The Art Place
Foto Studio Otopeni Bucuresti

Sesiunea Foto Craciun

*Photo credit: Lilebuba Photography

It’s the most wonderful time of the year! Când vezi un studio foto pregătit pentru ședințele foto de Crăciun, mai că îți vine să și cânți. Da, cam asta este atmosfera în timpul ședințelor foto de Crăciun. Îți poți da seama după zâmbetele prezente pe fața subiecților. 

studio-foto-copii

Sesiune Foto Valentine’s & Dragobete

*Photo credit: Lilebuba Photography

Decor asigurat de: Fata cu baloane

Sesiune Foto Nou Nascuti

*Photo credit: Lilebuba Photography

Ce poate fi mai frumos decât să importalizezi cele mai importante momentele din viața copilului și a părinților? Prinde cele mai frumoase momente în imagini la The Art Place. Studioul foto The Art Place este locul perfect pentru asta, atât pentru ședințe foto de maternitate, cât și ședințe foto nou nascuti. Avem o varietate de obiecte de recuzită pentru a contura o poveste doar a voastră. Pentru că atunci când vorbim despre copii, vorbim despre povești. Scrie în imagini viața copilului tău la The Art Place.